Sajmovi hrane i zdravog življenja: Stižu nove metode iscjeljivanja i super hrana

Ekskluzivno na Zagrebačkom velesajmu od 30. studenog do 3. prosinca 2023.

Četiri dana trajanja Sajmova hrane i zdravog življenja bit će ispunjena ne samo bogatom ponudom proizvoda, već i ekskluzivnim popratnim događanjima. Pripreme su u završnoj fazi, a mi vam donosimo vodič kroz atraktivan dio programa i ponude.

Na sajmove, među ostalima, dolazi tvorac orgo energetskih tretmana, za koje tvrdi da pomažu kod svih bolesti i tegoba fizičkog, mentalnog i emotivnog sklopa. Ako ste ipak skloni već prokušanim metodama, čeka vas uživanje u 7,5 sati neprekidne noćne glazbe gongova uz meditativno bdijenje. Ritual opuštanja Gong Puje, donosi, tvrde oni koji su ga isprobali, brojne dobrobiti.

Sajmove iskoristite za punjenje košara zdravim namirnicama. Na top listi je salata iz kapsule koja je bogata antioksidansima, a nezaobilazan je i med. Prije nego što posegnete za svojim omiljenim okusom, educirajte se kako prepoznati pravi te koje su zablude i istine o njemu.

  • Foto: Zagrebački velesajam

U šetnji među izlagačima obvezno imajte bočicu vode pa odvojite i malo vremena da čujete kolika je njezina važnost za naše tijelo. Zastanite i uz izlagače koji će vam pripremiti za kušanje zdrave napitke.

U svoje jelovnike uvrstite i proso, ali i poslušajte savjete kako ga koristiti u prehrani. Na sajmove stiže i jedna od najzdravijih  namirnica na svijetu - ljute papričice. Zašto je ljuto zdravo? To će vam odgovoriti oni koji tvrde da ako sebi i svojim bližnjima želite zdravlje -odaberete svoju ljutinu chili papričice.

Potom se odmorite uz svečanu promociju jedinstvenog priručnika. Riječ je o prvom pisanom materijalu ovog tipa za ljepši svijet te sretne i zdrave nove generacije. Svjetska inovacija, priručnik iz Apipedagogije, daje odgovore zašto bi djeca trebala odrastati uz pčele.

  • Foto: Zagrebački velesajam

Nakon uživanja u Mysticu, Hrani, Organici i Apiteri, poslužite se i dozom aktualnosti iz svijeta industrijske konoplje u sklopu tematske cjeline KrOnoplja.

Kada saznate sve o tome kako zdrava prehrana naše živote može učiniti kvalitetnijim, pozabavite se i njezinom proizvodnjom. Za početak neka to bude Indoor vrtlarenje, a pruža vam se i mogućnost praktičnog rada. Ako vam uzgoj dobro krene, možda se već iduće godine, na našim jedinstvenim sajmovima, nađu i vaši proizvodi s oznakama izvornosti i kvalitete. Dotad odaberite neke od ponuđenih na ovogodišnjim sajmovima, od kojih vas mnogi čekaju po promotivnim cijenama.

Više informacija o središnjem nacionalnom događanju na temu hrane i zdravog življenja pronađite putem sljedeće poveznice, kao i na društvenim mrežama: Sajmovi hrane i zdravog življenja i CroAGRO.

  • Za četverodnevni CroAGRO, koji će se održati od 30. studenog do 3. prosinca 2023., već je iskazan veliki interes široke i poslovne publike, naročito zbog nezamjenjivih B2B susreta. Na sajmu se očekuje oko 25 000 posjetitelja, a priprema se prema standardima eminentnih međunarodnih organizatora.

 

VEZANE VIJESTI

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER