Zagrebački velesajam: Bliži se početak sajma CroAGRO i Sajmova hrane i zdravog življenja

„Više od sajma“ | CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja na Zagrebačkom velesajmu od 30. studenog do 3. prosinca 2023.

Okupljeni pod zajedničkim sloganom „Više od sajma“, sajmovi CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja, ponudit će vrhunski izlagački, ali i popratni edukacijski i zabavni program. Partneri sajmova posebno su se fokusirali na stručni dio tako da se tijekom četiri dana trajanja sajmova održavaju brojne aktivnosti.

Pred nama je završno odbrojavanje do otvorenja jedinstvenih sajmova posvećenih poljoprivredi, hrani i zdravim stilovima života. Čak dva sajma u istom terminu, po cijeni samo jedne ulaznice, od 30. studenoga do 3. prosinca na Zagrebačkom velesajmu!

Zagrebački velesajam najavljuje i nagradnu igru za sve posjetitelje za koju su sponzori osigurali zanimljive nagrade!

Iz bogatog programa izdvajaju se teme Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu - „Izazovi i potencijali navodnjavanja agro – ekosustava Republike Hrvatske“, „Inovativni pristupi gospodarenja vodom u poljoprivredi: primjeri dobrih praksi uslijed klimatskih promjena“ i „Gradska poljoprivreda – mit ili stvarnost“.

Sajam CroAGRO će istovremeno biti i platforma za promoviranje poljoprivrednih zanimanja, ali i planiranje i raspravu o perspektivama ove gospodarske grane.

„Unaprjeđenje održivog turizma kroz primjenu biodinamičkih poljoprivrednih praksi“ tema je na koju će izlagati dr. sc. Dijana Posavec iz  Centra dr. Rudolf Steiner.

 

Zemlja partner Sajmova hrane i zdravog življenja je Indija. Uz njihov kolektivni nastup Zagrebački velesajam ističe predstavljanje jedne od njihovih najvećih tvrtki ayurvedske hrane i pripravaka te kuharske radionice s prosom kao glavnom namirnicom.

Uz mogućnost kupnje zdravih namirnica od meda i agruma do brojnih proizvoda označenih oznakama izvornosti i kvalitete pa sve do promocije prvog priručnika o apipedagogiji... Ukratko, nema čega nema na ovogodišnjim sajmovima posvećenih poljoprivredi, hrani i zdravim stilovima života.

Čekaju vas zatvoreni i grijani paviljoni, popusti i degustacije, ali i atraktivna izložba traktora oldtimera!

Treba li bolja pozivnica? Vidimo se na Zagrebačkom velesajmu! Za više informacija posjetite: Radno vrijeme i cijene ulaznica.

  • Sve fotografije: © Zagrebački velesajam

 

VEZANE VIJESTI

Travnate površine Arheološkog parka Pompeji odnedavno održava stado ovaca

Arheološki park Pompeji svoju budućnost vidi u razvoju ekološke poljoprivrede, a u tome je svoju važnu ulogu dobilo i stado od 150 ovaca. Zadaća ovih prirodnih „kosilica“ je održavanje zelenih površina u golemom dijelu Parka u kojem se još ne provode arheološka iskopavanja.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER