Webinar za privatne iznajmljivače

Kako optimalno i uz poticaje Fonda privatni iznajmljivači na svoj krov mogu instalirati fotonaponsku elektranu?

Ako planirate instalirati fotonaponsku elektranu na svom turističkom objektu i OPG-u ili vas samo zanima tema energetske tranzicije, pridružite se ovom besplatnom webinaru u četvrtak 19. studenog

Na webinaru će se detaljno objasniti optimalni model projektiranja, financiranja, instalacije i puštanja u pogon fotonaponske elektrane na privatnom objektu koji je kategoriziran za pružanje usluga smještaja u domaćinstvu. Cijeli proces će se raščlaniti na jednostavne, svakom razumljive korake i pritom će se za svaki od tih koraka ponuditi nekoliko argumentiranih opcija. U konačnici, nakon pažljivo odslušanog webinara, svaki privatni iznajmljivač u Hrvatskoj trebao bi imati sasvim jasnu sliku cijelog procesa i projekciju očekivanih troškova za svoj objekt.

Webinar se održava u partnerstvu s energetskom zadrugom "Otok Krk", a panelisti su:

  • Vjeran Piršić, predsjednik udruge Eko Kvarner - moderator panela
  • Radovan Karabaić, direktor, Elektron d.o.o.
  • Nedo Pinezić, dantes.com.hr, turistička savjetovanja

Pitanja za paneliste možete postaviti putem ove poveznice, a tu priliku imat ćete i tijekom samog webinara čija će snimka biti naknadno dostupna. Više informacija o webinaru dostupno je ovdje.

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Novo LIFE programsko razdoblje (LIFE 2021.-2027.)

Program LIFE jedini je financijski instrument Europske unije namijenjen isključivo financiranju aktivnosti na području zaštite okoliša, prirode i klime s ciljem provedbe, poboljšanja i razvoja EU politika i zakonodavstva iz područja okoliša, prirode i klime kroz sufinanciranje projekata s europskom dodanom vrijednošću.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER