Krenule pripreme za Sajam Grand Expo

Najveći sajam gospodarstva i poduzetništva u Hrvatskoj održat će se pod sloganom „Za budućnost“

Očekuje se kako će Sajam Grand Expo od 13. do 17. rujna 2022. u Zagrebu okupiti više od 200 tvrtki, organizacija i institucija iz desetak zemalja regije

Počele su pripreme za GRAND EXPO - Međunarodni sajam graditeljstva, arhitekture, restauracije, nekretnina, drvne industrije, namještaja, energije i energetike, rudarstva, metalske i elektroindustrije, industrijske elektronike i robotike, ekologije, uređenja prostora i komunalnih usluga, koji će od 13. do 17. rujna 2022. u Zagrebu okupiti više od 200 tvrtki, organizacija i institucija iz desetak zemalja regije na 10.000 m2 izložbenog prostora.

Uz standardnu sajamsku prezentaciju ponude, potražnje, interesa i mogućnosti iz svih tematskih područja sajma, predstavljanje vrhunskih proizvoda te demonstraciju strojeva, uređaja, novih tehnologija, inovacija i usluga, održat će se i sedam stručnih konferencija, seminari, B2B sastanci i burza rada te donatorska konferencija za područja Hrvatske pogođena potresom. Dodatno, sajam uključuje i mnoge društveno-zabavne te posebne sadržaje za široku publiku.

Sajam bi trebao poslužiti kao platforma za razmjenu informacija i znanja te kreiranje stručnih prijedloga poslovne zajednice donositeljima odluka, a sve s ciljem unaprjeđenja gospodarskog okruženja i prilika.

Suorganizatori Sajma su Međunarodni ekonomski forum PERSPEKTIVE Zagreb, Društvo za marketing i poslovne usluge PROMO GLOBAL Zagreb i DELFIN - RAZVOJ MANAGEMENTA Zagreb.

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

AMBIENTA 2024: Izlazak iz okvira Zagrebačkog velesajma

Prestižni sajam namještaja, prostornog uređenja i prateće industrije održava se 51. put na Zagrebačkom Velesajmu te pruža cjelovit pregled najnovijih trendova i tehnologija u opremanju doma i poslovnih prostora. Posjetitelje očekuje raznolik spektar proizvoda – od vrhunskog namještaja, kuhinjskih i kupaonskih rješenja, do dekorativnih i funkcionalnih elemenata poput rasvjete, prozora, vrata, parketa i vrtnog namještaja.

Ovog četvrtka kreće Zagorkin sajam na Dolcu

Dolac, glavna zagrebačka tržnica postaje bogatija za još jedno događanje - Zagorkin sajam. Riječ je o sajmu knjiga, stripova i nosača zvuka koji će se zasad na toj tržnici održavati jednom mjesečno u poslijepodnevnim i večernjim satima.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER