Stotinjak predstavnika komunalnih poduzeća u Novom Sadu raspravlja o otpadu

Od 2. do 6. listopada 2024. održava se i Međunarodni sajam komunalne opreme ASWA Expo

U organizaciji Nacionalne asocijacije čistoća Srbije (ASWA) i Novosadskog sajma danas se u Novom Sadu održava XI. Regionalna konferencija o otpadu ASWA 2024.

XI. Regionalna konferencija o otpadu ASWA 2024. održava se u četvrtak 3. listopada u novosadskom Master Centru u organizaciji Nacionalne asocijacije čistoća Srbije (ASWA) i Novosadskog sajma. Na konferenciji sudjeluje više od stotinu stručnjaka iz područja gospodarenja otpadom i predstavnika komunalnih poduzeća iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Među sudionicima konferencije su i predstavnici hrvatskih tvrtki, komunalnih poduzeća i centara za gospodarenje otpadom, a o najvećim problemima i najboljim primjerima dobre prakse u gospodarenju otpadom govorit će i Davor Vić, direktor podružnice Čistoća Zagrebačkog holdinga.

Nacionalna asocijacija čistoća Srbije (ASWA) predstavlja udruženje javnih i komunalnih poduzeća Srbije koje je osnovano s ciljem podizanja standarda u području gospodarenja otpadom, osiguravanja ujednačene usluge i upoznavanja sa suvremenim tehnologijama u gospodarenju otpadom. ASWA je do sada organizirala deset uspješnih konferencija koje okupljaju stručnjake iz sektora gospodarenja otpadom i velikog dijela komunalnih poduzeća, kojima se osim razmjene iskustava i znanja želi pružiti uvid u najnovije i najkvalitetnije proizvode koji se nude na tržištu u području gospodarenja otpadom i zelenih tehnologija. Stoga se uz konferenciju istovremeno održava i Međunarodni sajam komunalne opreme ASWA Expo.

VEZANE VIJESTI

Krenule pripreme za Sajam Grand Expo

Očekuje se kako će Sajam Grand Expo od 13. do 17. rujna 2022. u Zagrebu okupiti više od 200 tvrtki, organizacija i institucija iz desetak zemalja regije

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER