Zagreb: Do 28. travnja izjasnite se o postavljanju tipiziranih bokseva za komunalni otpad na javnoj površini

Poziv se odnosi na korisnike koji nisu u mogućnosti postaviti spremnike za odlaganje otpada unutar svog obračunskog mjesta, odnosno svoje nekretnine

Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća poziva predstavnike suvlasnika na podnošenje zahtjeva (pribavljanje mišljenja) za iskazivanje interesa o postavljanju bokseva za spremnike za odlaganje komunalnog otpada koji će se nalaziti na javnoj površini u slučajevima gdje postojeće spremnike nije moguće smjestiti unutar nekretnine.

Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća poziva predstavnike suvlasnika na podnošenje zahtjeva, odnosno pribavljanje mišljenja za iskazivanje interesa o postavljanju bokseva za spremnike za odlaganje komunalnog otpada koji će se nalaziti na javnoj površini u slučajevima gdje postojeće spremnike nije moguće smjestiti unutar nekretnine.

Pribavljanje navedenog mišljenja je nužno radi daljnjeg postupka dobivanja konačnog rješenja od strane Grada Zagreba za postavljanje tipiziranih bokseva za komunalni otpad koji se nalaze na javnoj površini, s obzirom da će se na javnim površinama moći nalaziti samo spremnici za komunalni otpad za koje je dobiveno odobrenje za zauzimanjem javne površine.

  • Hoće li ovakvi prizori konačno isčeznuti sa zagrebačkih javnih površina?

Zahtjev za pisanim mišljenjem zainteresirani predstavnici suvlasnika ili druge osobe koju korisnici usluge sporazumom ovlaste trebaju dostaviti do 28. travnja 2022. godine i to:

  • na e-mail: cistoca@zgh.hr ili
  • poštom na adresu: Zagrebački holding d.o.o. Podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10000 Zagreb.

U zagrebačkoj Čistoći napominju kako se ovaj poziv odnosi samo na one korisnike koji nisu u mogućnosti postaviti spremnike za odlaganje otpada unutar svog obračunskog mjesta odnosno svoje nekretnine. Poziv i zahtjev možete preuzeti putem sljedeće poveznice.

Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

Produžen rok za iskazivanje interesa o postavljanju boksova za spremnike za odlaganje komunalnog otpada na javnoj površini

Zbog velikog interesa javnosti, Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća produžuje rok za podnošenje zahtjeva (pribavljanje mišljenja) za iskazivanje interesa o postavljanju bokseva za spremnike za odlaganje komunalnog otpada koji će se nalaziti na javnoj površini u slučajevima gdje postojeće spremnike nije moguće smjestiti unutar nekretnine.

Kako stati na kraj pojedincima koji dovoze i bacaju otpad ispred stambenih zgrada?

Tvrtka KOVA d.o.o. već duže vrijeme nastoji pronaći najbolje rješenje kako doskočiti kroničnom problemu s kojim su suočeni stanari u brojnim stambenim zgradama. Neodgovorni pojedinci iz drugih dijelova grada redovito dovoze i odlažu smeće pokraj kontejnera na zelenim otocima, postavljenima uz stambene višekatnice, zbog čega svjedočimo sve češćim intervencijama komunalnih redara.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER