Rijeka: Objavljen Javni poziv za dodjelu sredstava Zaklade FIPRO

Sredstva su namijenjena za poduzetničke inovacijske projekte u Rijeci

U suradnji s Gradom Rijekom, Zaklada FIPRO objavila je Javni poziv za dodjelu financijskih sredstava za inovativne poduzetničke projekte s područja grada Rijeke.

U okviru ovog Javnog poziva za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih subvencija poduzetnicima za mjeru Sufinanciranje razvoja komercijalizacije inovativnog proizvoda ili usluga, na raspolaganju je 20.100 eura, a pojedinom poduzetniku mogu se dodijeliti sredstva u minimalnom iznosu od 4.000 eura te maksimalnom iznosu od 6.700 eura.

Poziv je otvoren do 24. listopada 2024. godine, a sredstva su namijenjena financiranju prihvatljivih troškova razvoja i komercijalizacije inovacija.

Detalji Javnog poziva i uvjeti prijave dostupni su na službenoj internetskoj stranici Zaklade FIPRO.

Ovim pozivom Zaklada FIPRO i Grad Rijeka nastavljaju dugogodišnju suradnju kroz koju je Grad Rijeka do sada plasirao preko 100 tisuća eura bespovratnih sredstava poduzetnicima sa sjedištem na području grada Rijeke, a s ciljem razvoja konkurentnog i održivog poduzetništva.

VEZANE VIJESTI

Nastavak akcije „More spaja – #EUBeachCleanup Rijeka 2024“

U petak 25. listopada 2024. godine u 10:30 sati, na plaži Sablićevo, održat će se otvorenje drugog dijela akcije čišćenja podmorja i plaža „More spaja – EU Beach Cleanup Rijeka 2024“, čime se Rijeka pridružuje globalnoj kampanji #EUBeachCleanup.

U Rijeci započeli upisi u RInovatore

RInovatoRI - kreativni program za mlade poduzetnike namijenjen je učenicima 6, 7. i 8. razreda riječkih osnovnih škola koji u Domu mladih  započinje 4. listopada 2021. i traje do kraja školske godine.

Šibenik: Ulaganje u nove generacije 21. stoljeća

Svrha projekta je razvoj inovativne poduzetničko-poslovne infrastrukture za pružanje novih i kvalitetnijih usluga kako bi se ojačalo malo i srednje poduzetništvo te stvorila nova radna mjesta na području Šibensko-kninske županije.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER