KLIK: Dođite na radionicu i saznajte kako ostvariti dio povrata svoje investicije!

Na radionici ćete doznati kako ostvariti povrat dijela sredstava za solarne elektrane ugrađene tijekom 2023. godine

Radionica će se održati u organizaciji Križevačkog laboratorija inovacija za klimu (KLIK) i to u ponedjeljak 28. listopada u prostoru bivše knjižare (Ulica Ivana Zakmardija Dijankovečkog 8, Križevci) s početkom u 18:00 sati.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) otvara Javni poziv za sufinanciranje solarnih elektrana ugrađenih u 2023. godini, a na novoj KLIK radionici možete dobiti sve potrebne informacije o načinu prijave i potrebnoj dokumentaciji.

Na Javni poziv Fonda mogu se prijaviti svi stanovnici Republike Hrvatske koji su u razdoblju od 1. siječnja do 29. prosinca 2023. godine na svojim krovovima ugradili solarnu elektranu i dobili potvrdu za trajni pogon te tako ostvariti 50 posto troškova ugradnje, odnosno do 600 eura po kW.

Novu šansu za prijavu imaju i građani koji na prošlogodišnji poziv Fonda nisu dostavili svu potrebnu dokumentaciju pa su iz tog razloga bili odbijeni.

Za novu KLIK-ovu radionicu nije potrebna prethodna najava, a na njoj ćete saznati sve što trebate znati o:

  • uvjetima i kriterijima prijave na Javni poziv,
  • dokumentaciji koja je potrebna za prijavu i
  • proceduri prijave.

Podnošenje prijava na Javni poziv počinje 4. studenog 2024. godine u 9:00 sati, a opravdani su isključivo troškovi nastali u razdoblju od 1. siječnja 2023. godine do 29. prosinca 2023. godine.

VEZANE VIJESTI

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER