Sajmovi hrane i zdravog življenja 2024. koncepcijski osvježeni i s novim festivalima

Zagrebački velesajam poziva vas na Sajmove hrane i zdravog življenja 2024. koji će se održati od 5. do 8. prosinca 2024.

Zagrebački velesajam priprema bogato izdanje jedinstvenih sajmova posvećenih poljoprivredi, hrani i zdravim stilovima života – Sajmove hrane i zdravog življenja 2024.

U zatvorenim i grijanim paviljonima Zagrebačkog velesajma očekuje vas atraktivan izložbeni i popratni program. Uz ponudu brojnih OPG-ova, proizvođača okupljenih pod krovom svojih županija, posebno se izdvaja ovogodišnji novitet – 1. Festival sira. U sklopu SirFesta, sireve će ocijeniti stručnjaci s Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Čokolada, kava i slastice ove su godine u posebnom fokusu Sajmova hrane i zdravog življenja. No, i već tradicionalno, sve najbolje sa svog područja okupit će se u tematskim cjelinama Hrana, KrOnoplja, Organica, Apitera i Mystic.

 

Na ovogodišnjem izdanju sajmova sve će biti i u znaku stote godišnjice biodinamičke poljoprivrede. Čekaju vas iskustva izlagača koji se bave upravo takvim načinom proizvodnje!

Zagrebački velesajam najavljuje i Zimski Magma Festival, četverodnevni festival svjesnosti i povezivanja.

Za široku javnost, ali i stručnjake, priprema se bogat program predavanja od kojih se izdvajaju ona Denisa Beroša s temom „Prehrana po krvnim grupama, edukacija i savjeti“ te predavanja Hrvatskog apiterapijskog društva i Hrvatskog pčelarskog saveza, a sve povodom dana Svetog Ambrozija, njihovog zaštitnika koji se obilježava 7. prosinca.

S Krešimirom Mišakom, sada već tradicionalno, moći ćete putovati kroz vrijeme, ako je to ustvari moguće, te raspravljati o tome što je vrijeme i je li moguće manipulirati protokom vremena.

 

Degustacije, kulinarski showovi, radionice, mogućnost kupnje po promotivnim cijenama, ponuda noviteta poput kozmetike s kavom i čokoladom….

Već sada u svojim kalendarima zabilježite Zagrebački velesajam od 5. do 8. prosinca 2024.

Sve fotografije © Zagrebački velesajam

VEZANE VIJESTI

AMBIENTA 2024: Izlazak iz okvira Zagrebačkog velesajma

Prestižni sajam namještaja, prostornog uređenja i prateće industrije održava se 51. put na Zagrebačkom Velesajmu te pruža cjelovit pregled najnovijih trendova i tehnologija u opremanju doma i poslovnih prostora. Posjetitelje očekuje raznolik spektar proizvoda – od vrhunskog namještaja, kuhinjskih i kupaonskih rješenja, do dekorativnih i funkcionalnih elemenata poput rasvjete, prozora, vrata, parketa i vrtnog namještaja.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER