Edukativno-informativne aktivnosti za male i velike na Tomislavcu

Početkom rujna pokrenuta je edukacija za građan(k)e Zagreba o novom modelu prikupljanja miješanog komunalnog otpada

Zagrebački holding i Podružnica Čistoća, u sklopu edukativno-informativnih aktivnosti za građane vezanih uz pravilno razvrstavanje otpada i novi model sakupljanja miješanog komunalnog otpada na području grada Zagreba, postavile su u četvrtak informativni štand na Trgu kralja Tomislava.

Od četvrtka 22. rujna Zagrebački holding nastavlja s aktivnostima na info štandu koji će se do utorka 27. rujna nalaziti na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava. Građanke i građani Zagreba se na info štandu mogu informirati izravno u razgovoru s radnicima Holdinga, i to o svim temama vezanim uz odgovorno postupanje s otpadom i novi sustav koji stupa na snagu 1. listopada.

Kao i na ranijim lokacijama, pripremljeni su razni informativni materijali za građan(k)e te edukativno-zabavne aktivnosti za djecu. Planirane su i posebne aktivnosti za dječje vrtiće - edukativne igre Otpadolovka i Ekodrom te igre spretnosti u razvrstavanju otpada pa se očekuje dobar odaziv zainteresiranih grupa.

Info štand na Tomislavcu možete posjetiti do utorka 27. rujna, i to svakog dana od 9:30 do 14 sati, ovisno o vremenskim uvjetima. Nakon Trga kralja Tomislava, edukativne aktivnosti Zagrebačkog holdinga će se nastaviti na drugoj lokaciji koja će se najaviti početkom sljedećeg tjedna.

Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

Edukativno-informativne aktivnosti za male i velike u parku Bundek

Zagrebački holding i Podružnica Čistoća, u sklopu edukativno-informativnih aktivnosti za građane vezanih uz pravilno razvrstavanje otpada i novi model sakupljanja miješanog komunalnog otpada na području grada Zagreba, postavili su informativni štand pored pontonske pozornice na Bundeku.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER