Ovogodišnji sajam CroAGRO održat će se od 30. studenog do 3. prosinca

Sajam CroAGRO - Središnje nacionalno događanje na temu poljoprivrede, hrane i zdravih stilova života

Projektni tim međunarodnog sajma poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije – CroAGRO u punom je zamahu s pripremama središnjeg nacionalnog događanja u poljoprivredi. U devet paviljona Zagrebačkog velesajma okupit će sve najbolje u poljoprivredi.

Sajam CroAGRO održat će se pod pokroviteljstvom Odbora za poljoprivredu Hrvatskog sabora, Ministarstva poljoprivrede RH i Grada Zagreba, a partneri sajma su Hrvatska poljoprivredna komora, Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta u Osijeku i Hrvatska zajednica županija.

Za četverodnevni CroAGRO, koji će se održati od 30. studenog do 3. prosinca 2023., već je iskazan veliki interes široke i poslovne publike, naročito zbog nezamjenjivih B2B susreta. Na sajmu se očekuje oko 25 000 posjetitelja, a priprema se prema standardima eminentnih međunarodnih organizatora.

  • Sajam CroAGRO / Foto: Zagrebački velesajam

Vrhunski uvjeti za izlaganje poput mogućnosti dopreme izlagačkih eksponata kroz teretne ulaze u paviljone, do odabira termina, održavanja sajma, u kojemu miruju poljoprivredni radovi, samo su neki od elemenata zbog kojih se izlagači rado odazivaju na sajam kakav poljoprivreda zaista zaslužuje!

Posjetitelje, između ostalog, i ove godine očekuju brojne premijere poljoprivredne mehanizacije, zatvoreni, uređeni i grijani paviljoni, ali i istovremeno održavanje Sajmova hrane i zdravog življenja. Sajamski popusti, brojne degustacije, zanimljiv popratni program, prezentacije, edukacije, radionice, jedna ulaznica za dva međunarodna sajma – može li bolje?!

U sklopu sajma CroAGRO održat će se i važne konferencije i skupovi o aktualnim temama s ovog područja: od mogućnosti dobivanja poticaja do navodnjavanja, o primjeni inovacija i visoke tehnologije te promocije zanimanja u poljoprivredi.

  • Sajam CroAGRO / Foto: Zagrebački velesajam

Za više informacija o sajmu CroAGRO posjetite stranice Zagrebačkog velesajma, a možete ga pratiti i putem Facebook stranice.

I nakon 50 godina Sajam Ambienta ove jeseni na Zagrebačkom velesajmu! Sve je počelo davne 1973. godine, a ovogodišnji 50. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održava se od 26. rujna do 1. listopada 2023. u proširenom izdanju.

Zagrebački velesajam / Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

Otrovom namijenjenim glodavcima pobili ptice

Pretjerano trovanje glodavaca, odnosno otrov bačen na njivama doveo je do velikog broja uginulih ptica, prvenstveno škanjaca, izvijestio je Agroklub.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER