Održan radni sastanak s predstavnicima Centara za gospodarenje otpadom

Na poziv ministra zaštite okoliša i energetike dr. sc. Tomislava Ćorića, jučer je u prostorijama Ministarstva održan radni sastanak s direktorima Centara za gospodarenje otpadom.

Na sastanku su, uz ministra Ćorića i državnog tajnika Milu Horvata sudjelovali; predsjednik grupacije centara za gospodarenje otpadom i direktor CGO-a Šagulja Josip Grgić, te predstavnici CGO-a - Biljane Donje Dino Perović, Bikarac Robert Podrug, Lećevica Tomislav Šuta, Piškornica Nikola Martinaga, Lučino razdolje Ivo Margeta, Kaštijun Darko Višnjić, Marišćina Josip Dedić, Orlovljak Milan Kamnko i Zagreb Igor Zgomba te direktorica CGO-a Babina Gora Marija Tufeković.

Cilj sastanka je bio sagledavanje trenutnog statusa svakog pojedinog CGO-a kako bi se dodatno učinili napori za ubrzavanje pripreme i realizacije ovih projekata.

Dogovorena je i daljnja kontinuirana suradnja  kako bi se u nadolazećem razdoblju kreirale sve pretpostavke za uspješnu uspostavu sustava za gospodarenje otpadom u Republici Hrvatskoj.

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Josip Grgić novoizabrani je voditelj Grupacije CGO

Danas je u Zagrebu održana izborna sjednica Grupacije CGO Udruženja komunalnog gospodarstva pri HGK na kojoj su članovi izabrali novog voditelja Grupacije centara za gospodarenje otpadom na razdoblje od četiri godine. Prvi vam donosimo ekskluzivni razgovor s Josipom Grgićem, direktorom Regionalnog centra za gospodarenje otpadom „Šagulje“ d.o.o. i novoizabranim voditeljem Grupacije centara za gospodarenjem otpadom.​

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER