Projekt „Pogled u plavo“ ovog vikenda u Popovači

Cilj projekta je poticanje na bavljenje sportom i vodenim aktivnostima te uključivanje mladih u promotivne, edukativne i ekološke programe

Povodom dana Grada Popovače ovog vikenda, 12. i 13. lipnja 2021. godine u sklopu programa „Ljeto u Popovači“ svi zainteresirani građani i posjetitelji grada Popovače imat će jedinstvenu priliku uživati u čarima i ljepotama ronjenja

Prepoznatljivi montažni bazen projekta „Pogled u plavo“ smjestit će se na glavnom gradskom trgu, a za sve ljubitelje ronjenja i one najmlađe Grad Popovača i Turistička zajednica grada Popovače omogućit će besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom, uz stručni nadzor i sigurnost instruktora ronjenja.

U organizaciji Grada Popovače i Turističke zajednice grada Popovače, a u suradnji s  Agencijom Promocija ronjenja, besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom u kontroliranim uvjetima i uz stručno vodstvo instruktora ronjenja bit će omogućena 12. lipnja 2021. od 10:00 do 21:00 sati te 13. lipnja 2021. od 10:00 do 18:00 na glavnom gradskom trgu u Popovači.

Nakon kraće poduke o osnovnim pravilima ronjenja i ronilačkoj opremi posjetitelji će imati priliku zaroniti u montažni bazen te uživati u čarima i ljepotama ronjenja, a ujedno razgledavati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena i prikazuje ljepote hrvatskog podmorja.

U montažom bazenu projekta „Pogled u plavo“ instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama, koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, bit će na raspolaganju svima  koji žele isprobati ronjenje pod punom ronilačkom opremom, u kontroliranim uvjetima i uz stručni nadzor instruktora ronjenja.

Osim promocije ronjenja i Hrvatske kao ronilačke i turističke destinacije, cilj projekta je poticanje na bavljenje sportom i vodenim aktivnostima te uključivanje mladih u promotivne, edukativne i ekološke programe.Više informacija o projektu „Pogled u plavo“ pronađite ovdje.

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Ljeto u Popovači počelo ronjenjem u centru grada

Povodom dana Grada Popovače uz bogat i zanimljiv program, Grad Popovača i Turistička zajednica grada Popovače omogućili su svojim sugrađanima i svim posjetiteljima Popovače da besplatno zarone na glavnom gradskom trgu u kontroliranim uvjetima pod punom ronilačkom opremom i uz stručni nadzor instruktora ronjenja.

Pogled u plavo i velika ekološka akcija čišćenja vodičkog podmorja

Projekt „Pogled u plavo“ koji promovira Hrvatsku kao ronilačku i turističku destinaciju, ljepote hrvatskog podmorja i općenito ronjenje kao aktivnost tijekom prošlog vikenda gostovao je u Vodicama u organizaciji Grada Vodice, Turističke zajednice grada Vodica i Plave Promocije, uz pokroviteljstvo Ministarstva turizma i sporta.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER