U ronjenju uživalo više od 200 Rabljana/ki i turista

U sklopu projekta „Pogled u plavo“ održana je i ekološka akcija čišćenja podmorja Eko patrola 2021. – Rab

Projekt „Pogled u plavo“ gostovao je u Rabu već petu godinu zaredom na oduševljenje brojnih turista i građana/ki Raba, a posebno djece koja su imala priliku prvi put uživati u ronjenju

Više od 200 Rabljana/ki i turista uživalo je u čarima i ljepotama ronjenja tijekom dva dana trajanja manifestacije u organizaciji Grada Raba, Turističke zajednice grada Raba i Agencije Promocija ronjenja, a besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom bila su omogućena za sve zainteresirane posjetitelje.

Nakon upoznavanja s ronilačkom opremom i poduke o osnovnim tehnikama i pravilima ronjenja, zaronom u montažni bazen projekta „Pogled u plavo“ posjetitelji su uživali u razgledavanju ljepota hrvatskog podmorja kroz podvodnu izložbu fotografija hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića.

Početnici su imali mogućnost zaroniti u potpuno kontroliranim uvjetima uz stručno vodstvo i nadzor instruktora ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama, dok su se projektu s zadovoljstvom pridružili i ronioci KPA Amfora Rab te ronioci DVD Trnje.

Grad Rab ulaže velike napore u očuvanje čistoće Jadranskog mora pa se tako ove godine u sklopu projekta „Pogled u plavo“ održala i ekološka akcija čišćenja podmorja Eko patrola 2021. – Rab na gradskoj plaži „Banova vila“ u kojoj su sudjelovali ronioci Ronilačkog kluba HRVI Nemo-Adriatic, KPA Amfora Rab i ronioci DVD Trnje.

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Pogled u plavo i velika ekološka akcija čišćenja vodičkog podmorja

Projekt „Pogled u plavo“ koji promovira Hrvatsku kao ronilačku i turističku destinaciju, ljepote hrvatskog podmorja i općenito ronjenje kao aktivnost tijekom prošlog vikenda gostovao je u Vodicama u organizaciji Grada Vodice, Turističke zajednice grada Vodica i Plave Promocije, uz pokroviteljstvo Ministarstva turizma i sporta.

Na Kvarneru održana Eko patrola 2021.

Po završetku 2. Hrvatskog ronilačkog kongresa, održana je velika ekološka akcija čišćenja podmorja Eko patrola 2021. – Kvarner u kojoj je sudjelovalo više od 200 ronilaca, sudionika ronilačkog kongresa, izvijestili su iz agencije Promocija ronjenja.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER