Počela provedba edukativnog projekta Mobilni eko kutak 2022.

Prvi posjetitelji riječkog Riperaja u sklopu ovog projekta bili su učenici 6. razreda OŠ Pećine iz Rijeke

U Rijeci je u utorak počela provedba projekta Mobilni eko kutak 2022. u organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, Hrvatske udruge stanara i suvlasnika zgrada i KD Čistoća.

Projekt Mobilni eko kutak 2022. uključuje ciklus edukativnih predavanja i izložbu plakata s eksponatima na temu održivog gospodarenja otpadom, zaštite okoliša i promocije zdravlja, a namijenjena su svim osnovnim školama s područja grada Rijeke i riječkog prstena. Prvi ciklus predavanja obuhvatit će sve osnovne škole grada Rijeke te će trajati do lipnja 2022. godine, dok će drugi dio ciklusa obuhvatiti osnovne škole riječkog prstena, a planira se provesti tijekom školske godine 2022./2023.

Edukativna predavanja provodit će predstavnici KD Čistoća i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, a održavat će se u Riperaju i u osnovnim školama.

Prvi posjetitelji riječkog Riperaja u sklopu ovog projekta bili su polaznici 6. razreda OŠ Pećine iz Rijeke.

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Rijeka: Festival „Novo vrijeme za stare stvari 2“ u Riperaju“

KD Čistoća Rijeka povodom 14. Europskog tjedna za smanjenje otpada (EWWR 2022) organizira festival „Novo vrijeme za stare stvari 2“, koji će se od 22. do 26. studenog 2022. održati u Riperaju (Ivana Zajca 20b).

Učini svaki dan Danom planeta Zemlje, poručuju iz riječke Čistoće!

Zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta odgođena je akcija podjele platnenih torbi i trajnica povodom Dana planeta Zemlje, koja se trebala održati na riječkom Korzu u petak 22. travnja. KD Čistoća će akciju održati u srijedu 27. travnja u 10:00 sati na Korzu ispred Radija Rijeke.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER