U četvrtak se održava Dan otvorenih vrata Geotehničkog fakulteta

Vrata Geotehničkog fakulteta su za sve zainteresirane otvorena u vremenu od 10:00 do 20:00 sati.

Dan otvorenih vrata Geotehničkog fakulteta u Varaždinu održat će se u četvrtak 20. travnja 2023. godine. Za sve zainteresirane pripremaju se zanimljiva predavanja i otvaraju vrata svih laboratorija, STEM centra s geološkom zbirkom i makerspace prostorije s 3D printerom.

Tijekom Dana otvorenih vrata održat će se niz zanimljivih predavanja kojima ćete moći prisustvovati zajedno sa studenticama i studentima Geotehničkog fakulteta, a za sve zainteresirane će od 10:00 do 20:00 sati biti otvorena vrata svih laboratorija, STEM centra s geološkom zbirkom i makerspace prostorije s 3D printerom. Navečer se možete pridružiti u pub kvizu znanja koji organizira vrijedni Studentski zbor.

Ove godine Danu otvorenih vrata pridružuje se Srednja škola Dugo Selo sa svojim partnerskim školama iz Norveške, Mađarske i Češke.

Studij Inženjerstva okoliša bavi se temama gospodarenja otpadom, zaštitom okoliša te površinskih i podzemnih voda, geotehnikom, zelenom energijom i kružnim gospodarstvom te otvara vrata u područje tzv. zelenih poslova. Idealan je izbor za sve koji žele izgraditi karijeru na stvaranju održive budućnosti.

Dolazak na fakultet moguć je individualno i u grupama. Dolazak u grupnim posjetima moguće je prijaviti na e-mail ivana.presecki@gfv.unizg.hr ili na broj mobitela 099 488 5828 (Ivana Presečki).

Program Dana otvorenih vrata Geotehničkog fakulteta u Varaždinu možete pruzeti putem sljedeće poveznice.

VEZANE VIJESTI

Zagreb od hrvatskog Malog Beča može puno naučiti o poticanju bioraznolikosti i očuvanju pčela

Nakon što smo o pčelarstvu i pčelama u glavnom gradu Austrije razgovarali sa stručnjacima za bioraznolikost iz Grada Beča i pčelarima iz Zemaljskog pčelarskog saveza, nastavljamo s temom poticanja uzgoja medonosnih i zaštite solitarnih pčela te donosimo razgovor sa Sašom Zavrtnikom, dr. med. vet., M.Th., doktorandom na poslijediplomskom sveučilišnom doktorskom studiju Inženjerstvo okoliša na Geotehničkom fakultetu u Varaždinu.

Varaždin: Dan otvorenih vrata Geotehničkog fakulteta

Obrazovanje za zanimanje budućnosti je tema Dana otvorenih vrata Geotehničkog fakulteta u petak, dana 20. travnja 2018. za koji je pripremljeno mnoštvo događanja, predavanja i pokaznih vježbi. Vrata su za sve zainteresirane otvorena u vremenu od 9:00 do 16:00 sati.

Varaždin dobiva Fakultet inženjerstva okoliša

Bez obzira koji smjer završe studenti dobivaju zvanje magistra inženjera inženjerstva okoliša, s određenom subspecijalnošću, bilo prema geoinženjerstvu, upravljanju vodama ili upravljanju okolišem. Završetkom diplomskog studija student je osposobljen upravljati okolišem na održiv način i preuzeti osobnu i timsku odgovornost za strateško odlučivanje i uspješno provođenje i izvršenje zadataka pri izradi elaborata, studija i projekata iz inženjerstva okoliša te primijeniti legislativu iz područja zaštite okoliša i preuzeti društvenu i etičku odgovornost za posljedice. 

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER