Tvrtka Hidraulika Kurelja u Križevcima isporučila novi kamion za odvoz komunalnog otpada

Novo vozilo će građanima Križevaca pružiti kvalitetnu uslugu organiziranog prikupljanja i odvoza komunalnog otpada

Dana 14. lipnja 2022. ispred upravne zgrade Komunalnog poduzeća d.o.o. Križevci u Cubincu upriličena je primopredaja kamiona s kombiniranom nadogradnjom hidraulične dizalice i samopodizača kontejnera.

Primopredaji su nazočili direktor Komunalnog poduzeća d.o.o. Martin Kozjak i vlasnik tvrtke Hidraulika Kurelja d.o.o. Stjepan Kurelja, obojica sa svojim suradnicima. Djelatnici Hidraulika Kurelja d.o.o. pritom su djelatnike križevačke komunalne tvrtke upoznali s performansama novog vozila i uputili ih u radni proces. Odvoz otpada u Križevcima kontinuirano se unapređuje uz stalna ulaganja koja pridonose povećanju kvalitete komunalne infrastrukture u Križevcima.

Tvrtka Hidraulika Kurelja d.o.o. je proizvođač kamionskih nadogradnji sa širokom paletom proizvoda za komunalne djelatnosti te je ovlašteni zastupnik i serviser za proizvode iz HIAB asortimana. Tako je 14. lipnja Komunalnom poduzeću d.o.o. Križevci isporučen kamion s kombiniranom nadogradnjom hidraulične dizalice i samopodizača kontejnera.

Nadogradnja je izvedena na podvozju Volvo FE 280 KS 4x2, srednje visoke šasije sa stražnjim zračnim ovjesom najnovije generacije.

  • Direktor Komunalnog poduzeća d.o.o. Martin Kozjak i vlasnik tvrtke Hidraulika Kurelja d.o.o. Stjepan Kurelja

Hidraulična dizalica HIAB X-HiDUO 108 ES-3 ima mogućnost dohvata 9,3 m i nosivost 1.000 kg na 9 m. Na dizalici su priključni alati polip zapremnine 180 l i rotator za podizanje i manipuliranje glomaznim otpadom, kao i mehanizam za pražnjenje zvonolikih kontejnera. Samopodizač kontejnera SMEKON 9-HT  je proizvod iz asortimana komunalnih nadogradnji proizvođača Hidraulika Kurelja d.o.o. i ima mogućnost podizanja otvorenih kontejnera do ukupne mase od 9.100 kg.

Ova izvedba nadogradnje kupcu daje uštedu jer s istim vozilom dobiva „dva u jednom“ te s istim kamionom može podići i prevesti kontejnere, kao i ukrcavati i prazniti kontejnere s hidrauličnom dizalicom.

Mogućnosti ovog kamiona su velike te će prvenstveno poslužiti za obavljanje komunalnih djelatnosti i građanima Križevaca pružiti kvalitetnu uslugu organiziranog prikupljanja i odvoza komunalnog otpada.

Tvrtka Hidraulika Kurelja d.o.o. pozicionirana je kao vodeća tvrtka na hrvatskom i regionalnom tržištu u području nadogradnji na vozila i specijalnih konstrukcija za rad na visinama. Više informacija o tvrtki i njenom proizvodnom programu potražite ovdje.

Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

Preko 10 milijuna kuna za pet projekata energetske učinkovitosti

U srijedu, 7. ožujka 2018. godine ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar u Krapini je uručio Odluke o financiranju 5 projekata energetske obnove na području Krapinsko-zagorske županije, za koje je osigurano preko 10 milijuna kuna bespovratnih sredstava kroz Poziv 4C14.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER