Informativna radionica za prijavitelje (IKT - 2)

Petak, 30. studenog 2018.

Radionica će se održati u petak, 30. studenog 2018. s početkom u 13:00 sati u Kino-dvorani Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta

Radionica Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) - 2“ održat će se u petak, 30. studenog 2018. s početkom u 13:00 sati u Kino-dvorani Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta (Ulica grada Vukovara 78, Zagreb).

Radionica traje oko dva sata, a za prijavu na radionicu kliknite na ovu poveznicu.

 

 

  • strukturnifondovi.hr

VEZANE VIJESTI

Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) - 2

Jučer je objavljen Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) - 2“. Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima s ciljem njihovog poticanja na primjenu informacijske i komunikacijske tehnologije radi unapređenja poslovnih procesa, integriranja poslovnih funkcija, učinkovite organizacije tijeka rada, poboljšanja interakcije s klijentima i dobavljačima te poboljšanja tržišnog položaja poduzeća.

Otkazan poziv „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz IKT“

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Ministarstvo gospodarstva usuglasili su stav oko poništenja natječaja „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz IKT“ kao i oko otvaranja novog poziva u najskorijem roku kojim će se podići alokacija za 400 %, odnosno na 200 milijuna kuna.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER