Interreg Dunav – poziv na informativni dan i najava 4. Poziva na dostavu projektnih prijedloga

Informativni dan će se održati 29. siječnja 2019.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Dunav, poziva sve zainteresirane na sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati sa svrhom upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 3. Poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Dunav, poziva sve zainteresirane na sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati sa svrhom upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 3. Poziv na dostavu projektnih prijedloga. Također ćete imati priliku čuti iskustva u procesu traženja partnera, prijave i provedbe projekata iz prethodnih poziva od strane dva uspješna hrvatska partnera.

Projektne prijave će se zaprimati u dvije faze te će prva faza (poziv na dostavu iskaza interesa) biti otvorena u siječnju 2019. godine.

Za prijavu će biti otvorena tri tematska područja koja uključuju: inovacijezaštitu okoliša i kulturne baštinepromet i energiju, s mogućnošću otvaranja i četvrtog tematskog područja koje uključuje dobro upravljanje.

Informativni dan će se održati 29. siječnja 2019. godine s početkom u 10:30 sati (registracija i kava od 10:00 sati) u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU, Miramarska cesta 22 u Zagrebu.

Radnu verziju programa možete pronaći ovdje, a sva eventualna ažuriranja možete pronaći na stranici Strukturni fondovi.

Zbog organizacijskih razloga svoje sudjelovanje trebate potvrditi putem Prijavnog obrasca.

Radni jezik je hrvatski.

Program transnacionalne suradnje Dunav 2014. – 2020. financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi se kroz partnerske projekte utjecalo na poboljšanje uvjeta za život i rad u Dunavskoj regiji primjenom pametnih rješenja kojima se ostvaruju specifični ciljevi iz područja inovacija, zaštite okoliša, transporta, energije i dobrog upravljanja te pružila podrška pri razmjeni iskustva, unaprjeđenju razvojnih politika, razvoju master i akcijskih planova, strategija itd.

Strukturni fondovi / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Travnate površine Arheološkog parka Pompeji odnedavno održava stado ovaca

Arheološki park Pompeji svoju budućnost vidi u razvoju ekološke poljoprivrede, a u tome je svoju važnu ulogu dobilo i stado od 150 ovaca. Zadaća ovih prirodnih „kosilica“ je održavanje zelenih površina u golemom dijelu Parka u kojem se još ne provode arheološka iskopavanja.

Otkazan poziv „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz IKT“

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Ministarstvo gospodarstva usuglasili su stav oko poništenja natječaja „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz IKT“ kao i oko otvaranja novog poziva u najskorijem roku kojim će se podići alokacija za 400 %, odnosno na 200 milijuna kuna.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER